Info

Städvecka vecka 43. 19 oktober till 25 oktober. Städlördag 24 oktober. Tänk på att hjälpas åt samt smörja era garagelås./ Styrelsen

OBS! Det är förbjudet att ladda på motorvärmaruttagen. Varken mätarna eller elkablarna är dimensionerade för att klara elbilar. Om någon ändå laddar sin bil på motorvärmaruttagen blir vederbörande av med parkeringsplatsen samt kommer en polisanmälan upprättas.

Släpkärran

Släpkärran kommer att repareras för 5000kr. Kostnaden får samfälligheten står för. Detta för att försäkringsbolaget inte kommer ersätta skadan då vi inte kan uppge skadetillfället. Det är därför OERHÖRT viktigt att man meddelar om något på släpkärran går sönder så att försäkringsbolaget kan hjälpa till med kostnaden.

Garagen

A: Alla som har garage måste kolla på sina takmuttrar i garaget så att de är fastskruvade ordentligt. Vid inspektion upptäcktes att många var lösa. Dessa muttrar håller i takkonstruktionen.  Se förtydligande bilder nedan.

B Cylinderlåsen smörjs med lämpligtvis 5.56 2 ggr /år rekommenderar Certego
C: Styrelseledamöter Stefan Jarmander och Magnus Karlsson kommer gå runt mellan kl.10-11 på lördagen den 25/4 för att inventera träd och buskar som eventuellt ska tas bort. Man kan med fördel ringa eller haffa oss då om man har önskemål eller synpunkter kring buskar och träd. Det är en inventering och inga beslut tas på plats.
Samfällighetens Styrelse

 

VIKTIG INFO

HÅLL KOLL!!
Vi har under senaste veckan tyvärr haft en ökad närvaro av personer som rört sig i vårt område under dag- och nattetid med bil, mopeder och även varit inne i trädgårdar.
En boende på Stämpelgatan observerade två mopedburna personer som bröt sig in i en redskapsbod och troligtvis stal bensin. Dessutom hade vi på påskdagskvällen ett inbrott i ett garage hos oss. Förmodligen var en garageport olåst. Oklart vad som stals – misstänkta lämnade platsen med bil (troligtvis en Volvo XC60). Var noga med att låsa era garage.
Grannliggande gator har också haft påhälsning av oönskade personer på liknande sätt. Personer har ryckt i dörrar och det har även varit närmare påhälsning genom att larm har aktiverats.
På Brevbäraregatan gjordes i tisdags natt inbrott i en firmabil (Oscarsons el) där man krossade rutan och stal verktyg. Två cyklar stals dessutom samma natt.
Vi behöver hjälpas åt att hålla extra koll på personer som rör sig i området. Okända bilar, mopeder och även personer som rör sig till fots. Hälsa på personer även om ni inte känner igen dessa, fråga kanske om de söker någon. Det är bästa sättet att markera att vi har koll.
Kontakta polisen om ni ser något misstänkt. Polisen har informerat sina patruller och närpolisen om ökad närvaro av oönskade besökare.
// Samfälligheten Regnets styrelse
12 april 2020

PROTOKOLL ÅRSSTÄMMA

Protokoll årsstämma 2020

INFO OM HUSVAGNSPLATSER:

Ledig husvagnsplats finns att erbjuda. Vid intresse kontakta Bo Johansson 0734233305

Vid kommande städdag behöver vi fönstermålare till kvartersgården .

Verksamhetsberättelse 2020

Budget 2020

1. Garageportsbyte

Garageportsbytet är nu genomfört och alla ska nu ha fungerande portar. Skulle det ändå finnas problem med portarna kontaktas Stefan Jarmander via mail: stefan.jarmander@live.se.